Naručite taxi vozilo

Savremeno. Brzo. Jednostavno.

Google play App Store

Tokom promotivnog perioda Beogradski 19801 taksi vam deli poklone! Na vama je samo da preuzmete našu aplikaciju i instalirate, a mi ćemo vas obradovati svaki put kada naručite vozilo ovim putem. Od vas očekujemo da nas ocenite, a vaše sugestije i eventualna pitanja, šaljite kroz kontakt formu ili na info@beogradski.com.

Elegantno i jednostavno

Prilagođeno našim korisnicima

Naša aplikacija je kreirana po meri naših korisnika i mentalitetu ljudi sa ovih prostora. Za svačiji ukus i za svakoga po nešto. Koristite na način kakav Vama najviše prija i ako želite, ostavite komentar i nastavićemo razvoj naše aplikacije u tom pravcu.

Šta su mi opcije?

Mogućnosti aplikacije

Koje su sve mogućnosti i opcije u okviru aplikacije

Pozovite nas glasom

Ako ste tako navikli, ili Vam uslovi nalažu pozovite nas na prioiritetni broj       

Naručite vozilo

U samo par poteza, pošaljite vašu adresu ili lokaciju, ili izaberite dodatne opcije i mi ćemo Vam pronaći vozilo!

Registrujte se

Možete se registrovati i iskoristiti dodatne mogućnosti aplikacije.

Application features

Koristite naš adresar

Uneli smo za vas sve važnije objekte u Beogradu. Tražite hotele, resotrane, kafiće...

Napravite vašu listu

Dodajte adrese koje najčešće koristite u vaše omiljene i birajte ih na jedan klik        

Izračunajte približnu cenu

Iskoristite kalkulator u meniju i izračunajte približnu cenu vožnje do vaše destinacije

Proverite zašto smo drugačiji

Mobilna aplikacija Beogradskog taksija, zasnovana je na iskustvu i radu našeg dispečerskog centra. Nismo kupili sistem, već smo ga sami razvili. Ona vam omogućava direktnu komunikaciju sa radio dispečerskim centrom i kraće vreme realizovnja vašeg zahteva za vozilom. Naša aplikacija ne zavisi od broja vozila na ulici i ne oslanja se isključivo na softverski algoritam. Iza naše aplikacije stoje pravi ljudi.

  • Pouzdan sistem razvijen na višegodišnjem iskustvu
  • Zagarantovana anonimnost i sigurnost vaših podataka
  • Jednostavno za upotrebu
  • Mogućnost instalacije na više uređaja
  • Posebne pogodnosti za registrovane korisnike

Zašto da se registrujem?

Za korišćenje aplikacije niste uslovljeni da se registrujete, kao kod drugih aplikacija. Aplikaciju možete instalirati i koristiti opciju poziva prioritetnog broja bez upisivanja ikakvih ličnih podataka. Ali, ako želite da koristite i opciju naručivanja vozila, morate uneti broj vašeg telefona kako bi Vas dispečerski centar identifikovao i u slučaju da vozač ne može da Vas pronađe, odnosno dođe do neke promene, pa može da Vas kontaktira.

Za korisnike koji žele da se registruju, potrebno je da unesu u aplikaciju ime i prezime, e-mail adresu, a opciono i pol i datum rođenja. Nakon registracije dobićete e-mail sa linkom za potvrdu identiteta. Korisnik se smatra registrovanim tek kad potvrdi link i aktivira svoj nalog. Registrovani korisnici dobijaju u okviru aplikacije mogućnost da zapamete lokacije koje često koriste, kao i da koriste kalkulator cene i da pogledaju istorijat svojih vožnji, a u nekoj od narednih iteracija imaće i mogućnost ocenjivanja vozača.

Slike ekrana

Pogledajte kako izgleda aplikacija pre nego što odlučite da je instalirate